Skip to content

Volonteri iz školskih klupa / 3. sastanak volontera iz 4 grada

Održali smo 3., ujedno i posljednji sastanak svih naših volontera u projektu Volonteri iz školskih klupa. U ponedjeljak, 17. rujna, ugostili su nas naši kolege iz Slavonskog Broda u prekrasnom prostoru Glazbene škole u brodskoj Tvrđavi. Sastanku je prisustvovalo ukupno 58 volontera.

U prvom, radnom dijelu sastanka naši volonteri dovršili su planiranje volonterskih akcija koje će u listopadu provesti u svojim školama. Drugi dio sastanka bio je rezerviran za kratko predavanje gospođe Ivane Magdić, djelatnice Volonterskog centra Slavonski Brod, koja je kroz svoje izlaganje još više motivirala naše učenike da i nakon završetka projekta, dio svog slobodnog vremena posvete volonterskom radu.

Učenike-volontere i njihove koordinatore iz škola (Zdravstveno učilište Zagreb, Srednja škola Pakrac, Srednja medicinska škola Sl.Brod i Zdravstvena škola Split) te koordinatore iz udruga (Sirius, Palijativni tim LiPa, Dječji centar Logos i Udruga MI Split) okupit ćemo još jednom, na samom kraju projekta, na dvodnevnom izletu.

Veselimo se!

 

 

 

You may also like...