Skip to content

Vodič za mlade iz alternativne skrbi

Vodič za mlade iz alternativne skrbi
Dragi mladi koji se nalazite u udomiteljskim obiteljima, domovima za djecu i mlade i stambenim zajednicama ovaj Vodič je namijenjen vama. Grupa mladih koji su imali isto ili slično životno iskustvo napisala je za vas poruke koje vam mogu pomoći da se lakše snađete u izazovima koji vas očekuju kada krenete u samostalni život, a pod mentorstvom Udruga Igra i uz grafičko oblikovanje i volonterski rad Ivana Lasića koji je i sam mlada osoba s iskustvom života u alternativnoj skrbi. I koji je sjajno napravio ovaj zadatak.
Sadašnji trenutak nas prisiljava da se manje krećemo i družimo pa ga iskoristite da pročitate što vam vaši kolege poručuju. Uvijek je pametnije učiti na tuđim iskustvima nego na vlastitim greškama. Nadam se da ćete uživati u čitanju i naći informacije koje će vam biti korisne Ukoliko imate potrebu i želju, slobodno nama se javite sa svojim pričama ili pitanjima.
Izrađeno u okviru projekta „OUTogether“ u kojem sudjeluje Sirius iz Hrvatske, APDES i P.A.J.E. iz Portugala i SAPi iz Bugarske.

You may also like...