Skip to content

Naša volonterka Antonija Bračulj – najvolonterka ERF-a!

Antonija Bračulj, studentica socijalne pedagogije, se kao volonterka uključila u našu organizaciju sa željom da sudjeluje u ponuđenim volonterskim aktivnostima. Pokazala je izuzetan nivo odgovornosti za svoje obaveze, entuzijazam i zainteresiranost za rad.

  • Volonterska aktivnost u koju je Antonija bila uključena je program “Mentorske podrške” koji se provodio u sklopu projekta „Stop nasilju“ kojeg smo provodili u suradnji sa Srednjom školom Centar za odgoj i obrazovanje, u periodu od 30. siječnja 2014. do 15. lipnja 2014.
  • Kroz program “Mentorske podrške”, Antonija je slobodno vrijeme nesebično dijelila s učenicom Srednje škole Centar za odgoj i obrazovanje s ciljem pružanja direktnog modela i uzora uz potrebnu podršku i usmjeravanje. Navedene aktivnosti Antonija je samostalno kreirala, planirala i provodila ne vodeći se planiranim fondom predviđenih sati za tu aktivnost već samostalno procjenjujući potrebe mentorirane učenice.

Antonijin angažman, kao i angažmani ostalih volontera uključenih u program “Mentorske podrške”, bili su važne karike u uspješnom provođenju programa.

 

IMG_6258 (1)

 

 

 

 

You may also like...