Skip to content

Mreža za aktivaciju mladih – Poziv za sudjelovanje u fokus grupama

Udruga Zamisli uz još 15 partnerskih udruga, Ekonomski institut Zagreb i Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu provodi projekt pod nazivom Mreža za aktivaciju mladih.

Cilj projekta je izgraditi mrežu za podršku mladima u procesu uključivanja u život zajednice, a sve kako bi se poboljšala kvaliteta života mladih u Hrvatskoj.

Kako bi postigli što bolji rezultat, projekt predviđa provođenje sveobuhvatnog istraživanja kako bi se detektiralo s kojim problemima i nedostatcima se trenutno susreću mladi.

Ovim putem želimo pozvati mlade od 15 do 30 godina da se odazovu pozivu na sudjelovanje u fokus grupama te izdvoje vrijeme za kratak razgovor s koordinatorima. 

Rezultati fokus grupa biti će uvršteni u veliko istraživanje o položaju mladih u Republici Hrvatskoj i predstavljeni na regionalnim konferencijama koje će se održati u travnju.
Na temelju istraživanja i analize rezultata, u suradnji s mladima i donositeljima odluka, kreirati će se novi zakonski prijedlozi s ciljem poboljšanja kvalitete života mladih u Republici Hrvatskoj.

Pozivamo mlade da iskažu interes za sudjelovanje u fokus grupama te nam pošalju svoje podatke kroz ovaj obrazac:

 

Prijavnica

 

Rok prijave za iskaz interesa je 5. veljače 2021.

Za dodatne informacije o projektu, obratite se na mail_ mladi@zamisli.hr .

 

 

Tim mreže za aktivaciju mladih

You may also like...